Wat we doen

Flexibel websites op maat bouwen

Iedere klant heeft andere wensen en dus vraagt ieder project een andere aanpak. Websites zijn gericht op de bezoeker en moeten goed gevonden worden, terwijl afgeschermde webapplicaties vooral afgestemd zijn op de workflow van de gebruiker. Deze verschillende vereisten vragen een flexibele instelling en modulair bouwproces. Wij werken met een in-house ontwikkeld framework/CMS (Content Management Systeem) dat ons in staat stelt snel websites en webapplicaties te ontwikkelen, maar toch veel ruimte laat voor maatwerk

Uw website moet goed vindbaar zijn in zoekmachines, moet zich goed aanpassen aan de schermen van verschillende apparaten (responsive) en moet snel laden. Voor steeds meer bedrijven wordt de website een essentieel onderdeel van de marketingmix. Waarom zou u dan niet het beste willen?

Recente projecten

Website Ceradis

Website Ceradis

Kleurrijke website voor leverancier chemische producten


Bekijk project
Website Pokon

Website Pokon

Een beetje Pokon doet wonderen!


Bekijk project

Onze klanten

Sinds 1998 werkt Accendis voor uiteenlopende klanten. We ontwikkelden kleine bedrijfswebsites voor de spreekwoordelijke slager op de hoek, maar bouwden ook intranetapplicaties voor de Rabobank. Dit bewijst onze veelzijdigheid: voor iedere klant en ieder project zoeken en vinden we de beste oplossing.

 

Benieuwd naar ervaringen van klanten?